Karosszéria védelem

Az autó karosszériája állandó igénybevételnek van kitéve. Nagy sebességgel haladva akár egy apró bogár, vagy kavics is maradandó sérüléseket okozhatnak, nem beszélve a zord időjárásról. A LLumar megoldása ezekre a problémákra, egy speciális karosszériavédő fólia.

Prémium minőségű fóliánk kapható fényes, azaz láthatatlan, ill. matt verzióban is. A matt védőfólia egyedivé változtatja az autó megjelenését.

Karosszériavédő fólia előnyök

1

Öngyógyuló tulajdonság

2

Teljesen átlátszó

3

Víztaszító

4

Koszolódás ellenálló

 

PPF (Paint Protection Film) - Karosszériavédő Fólia

A LLumar karosszériavédő fóliák öngyógyuló képességgel rendelkeznek. Fontos azonnal megjegyezni, hogy a fóliának is vannak fizikai határai. Csak a felületén keletkező karcolásokat, sérüléseket képes "begyógyítani", ha a fólia átszakad, akkor nem fog összeforrni mágikus úton. Az apróbb sérülések azonban nem okoznak gondot a fóliának. Hő hatására a fólia visszanyeri eredeti formáját, ezért a karcolások, sérülések eltűnnek róla.

A fólia fontos tulajdonsága, hogy közvetlen védelmet nyújt a karosszériának a koszolódással, a téli útszóró sóval és homokkal szemben. A továbbfejlesztett LLumar Platinum fólia már víztaszító ("HydroGuard") tulajdonsággal rendelkezik. Ennek köszönhetően a felület taszítja a folyadékokat, olajat, mindenféle szennyeződést, és sokkal könnyebben tisztítható.

A fólia felhelyezést követően szinte teljesen észrevehetetlen. A LLumar Platinum PPF élettartamát tekintve, a hivatalos használati útmutatót betartva minimum 10 év. Ez jóval több, mint amit a piac más hasonló fóliái ígérnek, sőt a LLumar előző generációs PPF-hez viszonyítva nem kevesebb, mint a duplája lett az élettartama.

Matt PPF

A karosszériavédő fóliáink kaphatóak matt változatban is. Ez a változat az autó eredeti színét mattá alakítja, ezáltal teljesen egyedi megjelenést biztosít az autónak. A matt karosszériavédő fólia ezen kívül mindenben megegyezik a sima, fényes változattal.

Közösségi oldalaink


Kövesd facebook oldalunkat és egyéb közösségi csatornáinkat új tartalmakért!